Rosensäter Medelplana 8:55

Huset ligger i Römossen

Karta

Bildgalleri

  • Rosensäter Römossen Medelplana. foto: Freddie Wendin 2005

Om

Typ: Enfamiljshus, friköpt tomt
Rum: 6 rum varav 3 sovrum
Boarea /Biarea: 175/0 kvm
Byggår: 1980 ombyggnad omkring år 2000
Tomtarea: 2 834 kvm

ENTRÉPLAN Huvudentré med trappa till övervåningen. Från hallen når man vardagsrummet/salongen. Rummet är stort och ljust med fönster mot tre väderstreck och med sjöutsikt mot väster. I anslutning till vardagsrummet finns en matsal och från matsalen når man uteplatsen och varifrån man har en storslagen utsikt över trädgården mot den lilla gammaldags ladan och mot sjön. Från matsalen når man också köket. Skåpssnickerierna kommer från Vedums Kök och är tillverkade i träslaget körsbär. I anslutning till köket ligger ett hemvårdsrum/tvättavdelning och även en toalett.

PLAN EN TRAPPA På detta plan finns en kombinerad hall och bibliotek. Från hallen når man en balkong. Vidare finns tre st sovrum varav ett föräldrasovrum. På detta plan finns också ett helkaklat badrum med inbyggda tvättställ. Från balkongen är sjöutsikten ännu mera vidsträckt och här kan man njuta av kvällskaffet och solnedgången. Generellt för bostaden gäller att i de flesta rummen är golvbeläggningen ekparkett

ÖVRIGT: På västra sidan om bostadshuset finns en stor gräsmatta/naturtomt. Denna yta kan nyttjas på många sätt och för en hundägare är den förmodligen särskilt värdefull. Denna gräsmatta ligger i anslutning till den lilla ladan.

(Besökt 138 gånger, 1 idag)