Medlemskap

Föreningen ökar ständigt! Undrar när vi överstiger 300 medlemmar? Det är inte långt kvar. Du kan välja att medverka som aktiv eller passiv medlem. Dina kunskaper om bygden är pusselbitar i föreningens arbete för att få ihop en samlad bild om byarna, människorna och dess historia vilket är en av föreningens målsättningar. Kinnekulle Hembygdsförening täcker över: Gössäter, Hällekis, Kestad, Medelplana, Västerplana och Österplana.

Om du har intresse för Kinnekulle och vill medverka i vårt föreningsarbete tag då kontakt via vårt formulär. Kanske finns det redan en arbetsgrupp som berör dina intressen om inte så finns det alla möjligheter att utveckla något eget, kom med ditt förslag till oss vi är intresserade av nya tankar. Om du vill teckna medlemskap i Kinnekulle Hembygdsförening, årsavgiften är för medlemskapet 100 kronor gör så här:

Gör en inbetalning över bankgiro 100 kr för årsavgiften till bankgirokonto: 5916-1117. Gåvor till föreningen kan även sättas in på bankgironummernumret ovan glöm inte tala om vem du är och varför du vill bidra till föreningen.

Glöm inte att märka talongen med ditt namn och fullständig adress så du kan noteras i vårt medlemsregister och då kommer du att kallas till vårt årsmöte.

Vill du vara medlem utan personligt engagemang hindrar det dig inte, du är lika välkommen till våra träffar.

Välkommen!